Bedankt voor jouw stem!


We zijn dankbaar voor ieders support, stem en geloof in NIDA. Niet eerder heeft NIDA zo veel mensen bereikt, harten geraakt en zijn er zo veel stemmen in stemhokjes en gebed aan NIDA toevertrouwd. Vanuit ons diepste 💚 dank hiervoor.

…Ik laat het werk van iemand van jullie die [goed] doet niet verloren gaan… (Koran 3:195)

Het is NIDA onvoldoende gelukt om de betekenis, meerwaarde en noodzaak van islam geinspireerde politiek aan genoeg mensen overtuigend, duidelijk en zichtbaar te maken voor representatie in de Tweede Kamer. Een halve zetel is niet genoeg om in de Kamer te zetelen.

Het is bij tegenslag of teleurstelling makkelijk vingerwijzen naar de ander (de media, trollen en lastercampagnes), maar de uitdaging, groei en verbetering zit ‘m vooral in reflectie op de eigen tekortkomingen en harde lessen waar we zelf op dienen te reflecteren. Godzijdank hiervoor.

De uitdaging en zorgen groeien met de verdere opkomst van rechts-populistische, racistische en islamofobe politiek.

We feliciteren alle winnaars met hun zetelwinst (onder voorbehoud van de partijen die de rechtstaat en religieuze/culturele minderheden schaden) in de Tweede Kamer.

Er zijn lichtpuntjes, aanknopingspunten en lessen die vragen om de nodige reflectie en bezinning met onze leden, stemmers en bondgenoten in de gezamenlijke strijd.

De komende tijd staat voor NIDA in dit teken.

Zie hier de persoonlijke boodschap van Nourdin.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief