Amsterdams raadslid Taimounti sluit aan bij NIDA

Amsterdam, vrijdag 12 maart 2021 | Mourad Taimounti, fractievoorzitter voor Denk Amsterdam, zegt zijn Denk-lidmaatschap op en sluit zich aan bij NIDA. Hij wil per juni 2021 – na een raadspauze van drie maanden – onder de vlag van NIDA Amsterdam door in de gemeenteraad: NIDA is de toekomst!

In de Volkskrant en in een video op sociale media licht Taimounti zijn keuze toe: “NIDA is de toekomst. NIDA staat voor geloofwaardigheid, kwaliteit en maakt met haar islamitische inspiratie echt een positief verschil!”

Support
In een reactie laat Nourdin El Ouali weten: “NIDA krijgt support uit alle hoeken, maar deze zag ik niet aankomen. Mourad heeft contact gezocht en het mij uitgelegd en ik waardeer en begrijp zijn weloverwogen keuze,” aldus de politiek leider van NIDA.

NIDA groeit
Partijvoorzitter Ferukh Ahmed: “NIDA groeit enorm met veel nieuwe leden in het hele land. Mooi om te zien dat steeds meer mensen in NIDA de toekomst zien. Wij hebben dit besproken met onze leden. Nu eerst alle focus op de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart daarna verder aan de slag met de horizontale groei van NIDA.”

Lees het Volkskrant-interview en de video met Mourad Taimounti.

Afbeelding van Peggy und Marco Lachmann-Anke via Pixabay

Meld je aan voor onze nieuwsbrief