Hand in hand voor de moskee

Rotterdam, 3 februari 2016 | Na de muslimban die is ingesteld door de Amerikaanse president Trump in de VS en de dodelijke terreuraanslag op een moskee in Quebec, Canada, nemen de zorgen over de veiligheid van moslims en moskeeën toe. Ook in Rotterdam. Diverse christelijke organisaties in Rotterdam organiseerden daarom een solidariteitsactie voor de Essalam moskee op zuid: hand in hand 010.   

Beschermd door stadsgenoten

“Het is belangrijk dat we ons allemaal en vooral minderheden zich door de overheid beschermd voelen. Maar nog belangrijker is het dat we ons beschermd voelen door elkaar. Door de mensen om ons heen. Door onze stadsgenoten. Dat is wat we hier samen uitdragen,” aldus Nourdin El Ouali (NIDA) vandaag voor de Esselam moskee op zuid. Shout-out naar één van de initiatiefnemers ChristenUnie SGP Rotterdam en alle mooie, lieve mensen voor hun liefdevolle bijdrage.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief