Woonreferendum gaat definitief door in najaar

Stadsiftar Aydin woonreferendum handtekeningen

17 juni 2016, Rotterdam | BAM! Goed nieuws! Bij het #Stadsiftar gisteren van #NIDA overhandigde Aydin Peksert nog eens 1000 handtekeningen aan het actiecomité voor het #woonreferendum! Eerder deze week behaalden we samen de mijlpaal van 10.000 handtekeningen! Rotterdam is niet van de rijken! Rotterdam is van ons allemaal!

Update!
22 juni 2016, Rotterdam | Het woonreferendum gaat definitief door! Rotterdammers kunnen zich eind november of begin december in een referendum uitspreken over de omstreden sloop/ nieuwbouw van 20.000 sociale huurwoningen, waartoe het stadsbestuur heeft besloten. Lees het artikel dat het Algemeen Dagblad erover schreef! Check het ook online
Schermafbeelding 2016-06-22 om 16.26.13
Rotterdammers naar stembus over dloop
DSC_8302
Meld je aan voor onze nieuwsbrief