Eenheid overwint in Rotterdam

Maandagavond 16 november 19:00 uur vindt op het Vredesplein voor de Esselam moskee een manifestatie van naar verwachting honderden, zo niet duizenden Rotterdammers plaats. Rotterdam coexist in Peace – Eenheid overwint terrorisme. Een culturele en levensbeschouwelijke diversiteit aan Rotterdammers zal samen een eenheid vormen tegen verdeeldheid.

Ballonnen en bloemen

Moskeeën, kerken, synagogen, humanistische organisaties, alles en iedereen doet mee! Honderden witte ballonnen (biologisch afbreekbaar) worden gezamenlijk opgelaten en duizenden bloemen worden uitgedeeld en doorgegeven.

Minister en burgemeester

Naast vertegenwoordigers van verschillende geloofsgemeenschappen en organisaties zullen ook de minister van Veiligheid en Justitie en de burgemeester komen spreken.

Revolutie van vertrouwen

“Samen moeten we nu echt een revolutie van vertrouwen ontketenen en de zweem van wantrouwen en angst doorbreken. Dit is een initiatief vanuit de boezem van onze stad, vanuit organisaties als SPIOR en de Esselam moskee,” aldus Nourdin El Ouali (NIDA Rotterdam, een van de initiatiefnemers van de manifestatie).

Neem je verantwoordelijkheid, zorg dat je er bent en neem vrienden en familie mee!

Voor meer informatie, of om je aan te sluiten als organisatie kan je bellen met 06-10098045 of een e-mail sturen naar info@nidarotterdam.nl

Eenheid-overwint-terrorisme-flyer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief