Raadslid Aydin Peksert (be)dient minderbedeelde Rotterdammers op Laurentiusdag

Anders dan zijn werk als NIDA raadslid, (be)diende Aydin Peksert in het kader van de Laurentiusdag op zaterdag 10 oktober 2015 maar liefst 720 minderbedeelde Rotterdammers die wekelijks bij de voedselbank komen. Dit mooie event vond plaats in een even mooie locatie: de Van Nelle Fabriek.

Aandacht voor armoede

Op de Laurentiusdag vragen verschillende gezamenlijke Rotterdamse kerken en kerkelijke instellingen in oktober aandacht voor armoede in de stad en wat daar aan gedaan kan worden. Dit alles onder de naam Laurentiusdag. Laurentius is de icoon van het helpen van mensen die geen helpers hebben.

Solidair met stadsgenoten

Aydin Peksert: “Ontzettend bemoedigend om te zien dat er in deze verharde wereld honderden vrijwilligers klaar staan om solidair te zijn met de stadsgenoten die het niet zo breed hebben en afhankelijk zijn van de voedselbank. Dank aan een ieder die dit mogelijk heeft gemaakt en wellicht tot volgend jaar!”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief