Wie op 2 juli 2015 met ons het vasten verbreekt, geeft een ander gezin een voedselpakket!

NIDA organiseert op donderdagavond 2 juli 2015 een iftar voor het goede doel, waarbij de opbrengst zal gaan naar de islamitische voedselbank in Rotterdam. De islamitische voedselbank zorgt ervoor dat meer dan 90 gezinnen elke donderdag, en tijdens de heilige maand ramadan ook op dinsdag, een voedselpakket in ontvangst kunnen nemen. Met de opbrengst van deze avond zal de islamitische voedselbank nog meer gezinnen blij kunnen maken met een goed gevuld voedselpakket.

NIDA vindt het belangrijk dat de lokale armoede onder de aandacht wordt gebracht. Want ook in ons mooie stadje leven mensen onder het minimuminkomen. Daarom steunen wij de Islamitische Voedselbank die met vrijwilligers werken: allen delen zij dezelfde passie en bezieling voor mensen die het minder hebben.

Daarom zal het programma op die avond bestaan uit een bijdrage van Aydin Peksert, gemeenteraadslid van NIDA, die met ons de visie van NIDA op het gebied van armoede zal delen. Ook zal Rahma Hulsman, oprichtster van de islamitische voedselbank, aanwezig zijn en ons vertellen over haar werkzaamheden bij en haar passie voor de islamitische voedselbank. Ten slotte verzorgt Hamzi Talbi een kort optreden, waarbij hij aantal nummers van de CD ‘de vijf zuilen van de islam’ zal voordragen.

Dus: wil jij een bijdrage leveren aan het bovenstaande doel door een maaltijd te nuttigen in een sfeer van saamhorigheid? NIDA verbreekt graag samen met jou op 2 juli 2015 het vasten, dus tot dan insha’Allah. Inclusief iftar is de toegang voor deze mooie avond €20,- online en € 22,50 aan de deur! Tevens is er gelegenheid om (gezamenlijk) te bidden. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar bestuur@nidarotterdam.nl . Wees er snel bij, vol = vol!

Kaartverkoop online via:
http://www.ticketkantoor.nl/shop/iftarnida

NIDA_ramadan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief