Ophef over Ramadanpauze in Rotterdamse Raad

Tijdens de raadsvergadering van 18 juni ontstond er ophef over een korte ‘Ramadanpauze’ voor iftar. Volgens partijen als Leefbaar, VVD en D66 zou het niet passen bij de scheiding tussen kerk en staat. O ja joh? Interessant. En waarom is er door deze partijen dan eigenlijk nog nooit een probleem gemaakt van iets als het ‘kerstreces’? Ook interessant.

Heb je de raadsvergadering gemist? Bekijk de video hieronder terug.

Verschillende kranten hebben aandacht besteed aan de ophef over de ramadanpauze.

Het nieuwsbericht van Nu.nl kun je hier terug lezen. Ook in het AD Rotterdams Dagblad verscheen een uitgebreide analyse over de ophef in de raad. Later verscheen er naar aanleiding van de ophef een nieuwsbericht over wederzijds respect in de raad.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief