NIDA: Aboutaleb bel de moefti over doodsvonnis Morsi

Het leven van Morsi, de eerste democratisch gekozen president van Egypte, ligt in handen van de Egyptische grootmoefti. Deze grootmoefti bracht onlangs nog een bezoek aan burgemeester Aboutaleb van Rotterdam. De politieke partij NIDA roept met klem burgemeester Aboutaleb op om in zijn relatie met de Egyptische grootmoefti zijn afschuw uit te spreken en sancties te verbinden aan de ter dood veroordeling van Morsi. “De burgemeester dient onze minister van Buitenlandse Zaken op te roepen om hetzelfde te doen”, aldus Nourdin El Ouali (NIDA). Onze oproep bleef niet ongemerkt, verschillende media hebben het opgepakt. Lees hieronder alle berichten hierover terug.

Opinieartikel WijBlijvenHier

Op WijBlijvenHier.nl verscheen het opinieartikel van Nourdin El Ouali. Lees het hier terug.

Dichtbij

Dichtbij plaatste op 18 mei dit nieuwsbericht.

Morocco World News

Ook internationaal is ons oproep de media niet ontgaan. Morocco World News publiceerde op 21 mei dit artikel op hun website.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief