Opbrengst Benefiet Licht voor Gaza

Vorige week donderdag 23 april heeft NIDA, mede namens Rotterdam voor Gaza, een benefietavond georganiseerd om bij te dragen aan een onafhankelijke en duurzame energievoorziening voor het Essalaam Ziekenhuis in Gaza. Door het plaatsen van zonnepanelen zullen ze niet meer afhankelijk zijn van de energie leveranties via Israël. Zo zorgen we samen voor de Palestijnen en het milieu.

Het Essalaam Ziekenhuis is weer een stapje dichterbij! Met trots kunnen we vermelden dat we samen een bedrag van 3.581 euro hebben opgehaald, wat absoluut een geweldig resultaat is! Voor de installatie van zonnepanelen, om te beginnen, voor de meest vitale afdelingen van het ziekenhuis- bloedonderzoek en chemische analyses – zijn de kosten geraamd op €14.182. Met de opbrengst van 23 april zitten we inmiddels op een totaal van €9.896, dat betekent nog een tekort van €4.286.

Geef daarom nog gul op rekeningnummer NL 94 INGB 0006360364 ten name van Stichting Palestina te Rotterdam, onder vermelding van “Licht voor Gaza”. Laten we samen naar de eindstreep werken!! smile-emoticon

Benefiet-Licht-voor-Gaza

We willen ook nog even van de gelegenheid gebruik maken om Iskender Rotterdam. KiranArt, MOYENS, Mona Lima, Najoua Bijjir, Espresso Dates, MaderaHouse, Mr. Beans, Ryad Restaurant, Meram Rotterdam Zuid, Farid Essack, Mohammed Cheppih, Ibrahim Elkaddouri, Nadia Ben-a en uiteraard alle vrijwilligers, ook namens Rotterdam voor Gaza, te bedanken!!!

Benefiet-Licht-voor-Gaza

Benefiet-Licht-voor-Gaza

Benefiet-Licht-voor-Gaza

Meld je aan voor onze nieuwsbrief