Nourdin El Ouali en Aydin Peksert lezen voor bij voorleesweek Opzoomer Mee

Elk jaar organiseert Opzoomer Mee een voorleesweek. Dit jaar opende raadslid Nourdin El Ouali op 18 april de voorleesweek op het Johan Idaplein in het Oude Noorden. “Kinderen aanzetten tot lezen is de sleutel tot succes”, aldus Nourdin. Op 25 april las Aydin Peksert voor aan kinderen op het Pijnacker Plein. Aydin: “Voorlezen versterkt de band met je kind en zorgt er tegelijkertijd voor dat je op een informatieve manier quality time met elkaar hebt.”

Voorleesweek 2015

Diverse raadsleden gaan de komende weken voorlezen op diverse locaties ter promotie van de voorleesweek. De voorleesweek 2015 van Opzoomer Mee start op 10 juni en loopt tot 17 juni.

Bekijk de foto’s voor een impressie van de voorleesmiddag van Nourdin en Aydin.

Nourdin-El-Ouali-voorleesweek
De kinderen uit de buurt luisteren aandachtig mee naar het verhaal van een oude heks. Na het voorlezen kunnen de kinderen acrobatiek leren.

Nourdin-El-Ouali-voorleesweek
“Kinderen aanzetten tot lezen is de sleutel tot succes”, aldus Nourdin El Ouali.

Nourdin-El-Ouali-voorleesweek
Na het voorlezen kunnen de kinderen acrobatiek leren.

Aydin-Peksert-voorleesweek
Aydin: “Geweldig mooi om de jonge nieuwsgierige blikken te zien die zich afvragen hoe het verhaal verder gaat. Vol interesse hangen ze aan je lippen, want hoe zal dit verhaal eindigen?”

Aydin-Peksert-voorleesweek

Aydin-Peksert-voorleesweek
Na het voorlezen gingen de kinderen samen met Aydin gezellig tekenen.

Wil je ook een voorleesactiviteit organiseren voor de kinderen uit de buurt? Voor meer informatie en ondersteuning kijk op de website opzoomermee.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief