Fractie NIDA versterkt met burgerleden Abdelhafid en Bas

Raad beediging

De fractie van NIDA is versterkt met burgerleden Abdelhafid Bouzidi en Bas van Noppen. Donderdagochtend 10 juli 2014 zijn Abdelhafid en Bas beëdigd in de gemeenteraad. De burgerleden staan de raadsleden bij in het commissiewerk dat voorafgaat aan de raadsvergaderingen. Fracties kleiner dan vier raadsleden kunnen één of twee burgerleden aanstellen om het raadscommissie werk (in 6 verschillende raadscommissies) naar behoren uit te voeren. Lees hier meer over de fractie van NIDA in de gemeenteraad.

Abdelhafid Bas Aydin Nourdin

Abdelhafid, Bas, Aydin en Nourdin vlak na de beëdiging en de felicitaties in de gemeenteraad.

Bas en Abdelhafid voor stadhuis

Bas en Abdelhafid in de binnenplaats van het stadhuis, niet te verwarren met el Mezquito in Cordoba.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief