NIDA wint 2 zetels!

NIDA-kiezers bedankt!

NIDA heeft 2 zetels gewonnen bij de Rotterdamse gemeenteraadsverkiezingen. NIDA behoort hiermee tot de winnaars van de Rotterdamse verkiezingen (samen met SP +3, D66 +2, en PvdD +1: gefeliciteerd!).

De winst van NIDA wordt extra bijzonder genoemd, omdat NIDA als nieuwkomer vanuit het niets de raad in komt en dit ook doet zonder een landelijke bekendheid en vertegenwoordiging. Ja toch! NIDA!

Dit is precies waar wij op hoopten toen we hier samen aan begonnen. Godzijdank! Twee zetels zullen voor ons allemaal als een fundament zijn waarop we de komende vier jaar verder kunnen bouwen aan de vestiging en groei van NIDA als beweging. Nu gaat het pas echt beginnen.

In de verkiezingen voor de vier gebiedscommissies – voormalige deelgemeenteraden – waarin NIDA meedeed heeft NIDA in totaal zelfs 7 zetels gewonnen! In Noord 1, Delfshaven 2*, Charlois 2 en in Feijenoord 2 zetels! Deze winst is zelfs boven verwachting!

Samen met elkaar hebben we dit gedaan. Ja zeker, jij ook! Likes, stemmen, ideeën, visie, steun, donaties, gebeden, overtuigingskracht, netwerk, energie, optimisme, echt alles draagt bij aan NIDA! Echt onwijs bedankt voor de bijdrage van iedereen op welke manier dan ook! Samen bewegen we verder!

* De winst van twee zetels was bovenverwachting. NIDA had gehoopt op één zetel in gebiedscommissie Delfshaven. Door gebrek aan kandidaten op deze lijst kan NIDA hierdoor helaas geen invulling geven aan de tweede zetel in deze gebiedscommissie. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief