De “niet-Westerse” kiezer gaat massaal vreemd

Het enige hokje waar NIDA je in wilt plaatsen

“Ik zat op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen voor de televisie te wachten tot Rob Trip vanuit de studio in Hilversum zou overschakelen naar de NIDA-partij in Rotterdam. Deze politieke nieuweling in de Maasstad, opgericht door goedopgeleide tweede generatie moslims, behaalde vanuit het niets twee zetels in de gemeenteraad. Maar het gebeurde niet. Niemand op de redactie van de NOS bleek zijn vinger te hebben opgestoken.”

Lees het artikel verder op: Nieuw W!J

Inderdaad ja! Waar blijft de NOS? Het was bij ons met de verkiezingsuitslag nog wel zo gezellig!

Paar kanttekeningen bij het artikel:

– “Zij (partijen als NIDA) bieden een alternatief voor ‘niet-Westerse’ kiezers die zich niet kunnen verenigen met het partijstandpunt inzake de gelijkheid voor vrouwen..” Come on seriously?!
– ‘niet-Westerse kiezers’ moet zijn ‘Rotterdammersssss’ indien relevant aangevuld met ‘van niet-westerse afkomst/origine’.
– Politicoloog Andre Krouwel komt er goed van af in het artikel, hij gaf bij de NOS voor de verkiezingen NIDA nog weinig kans.
– En de NIDA-kiezer is natuurlijk niet vreemd gegaan, op Valentijnsdag hadden we het namelijk netjes uitgemaakt met ‘je-weet-wel-wie’.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief