Het grote Rotterdamse lijsttrekkersdebat

Slechts acht dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart buigen de lijsttrekkers zich over de grote thema’s van de stad. Hoe gaat Rotterdam straks om met de landelijke zorgtaken die de gemeenten onder hun hoede krijgen? Welke oplossingen dragen zij aan om de werkloosheid terug te dringen? En op welke wijze waarborgen zij straks de veiligheid van de Rotterdammers zonder dat hun privacy in het geding is? Deze vragen staan centraal tijdens het grote Rotterdamse lijsttrekkersdebat op dinsdag 11 maart.

Het lijsttrekkersdebat wordt georganiseerd in samenwerking met het AD Rotterdams Dagblad en Nationale-Nederlanden.

Wanneer: Dinsdag 11 maart 2014 van 20.00 uur
Waar: Douwe Egberts Café, Stationsplein 25
Toegang: Gratis

In verband met de beperkte capaciteit is aanmelden verplicht. Wil je dus zeker zijn van een plaats bij dit debat? Meld je dan snel aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief