Nourdin el Ouali bij Controle Alt Delete over veiligheidsbeleid Rotterdam & etnisch profileren!

Rotterdam,  5 februari 2019 |Op maandag 28 januari 2019 hield Controle Alt Delete samen met Amnesty International Nederland een inspirerende bijeenkomst over veiligheid. Wat is er, na jaren discussies over etnisch profileren en politiegeweld, nu daadwerkelijk bereikt in verschillende gemeentes? Ook ons eigen raadslid Nourdin el Ouali was te gast om te vertellen over een aantal belangrijke NIDA-moties die bij bespreking van het Rotterdams Veiligheidsprogramma 2018-2023 zijn ingediend én zijn aangenomen. Eén van deze moties ging over het vertrouwen tussen jongeren en de politie. 

Check de afdoening van onze moties hier!

Voor meer foto’s van de CtrlAltDel-bijeenkomst, check hun Facebook-pagina!

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief