Top-5 kandidaat-raadsleden NIDA Den Haag gepresenteerd!

Rotterdam, 1 februari, 2018 |NIDA Den Haag kondigt vandaag haar eerste vijf kandidaat-raadsleden aan. “We brengen een boost aan Haags DNA met een islamitische inspiratie, omdat wij geloven in Den Haag,” aldus lijsttrekker Cemil Yilmaz.

“Met gepaste trots presenteer ik de volgende wereld- en stadsverbeteraars aan mijn zijde: Adeel Mahmood (2), Asma Halusi (3), Mhamed El Makhloufi (4) en Jamila Faloun (5). “Samen gaan wij voor een fundamentele verandering van de Haagse politiek en samenleving. Voor een politiek in dienst van en in samenwerking met burgers en niet andersom. Divers, talentvol en goed geworteld in Den Haag.”

NIDA Den Haag maakt begin februari de hele kandidatenlijst bekend en midden februari presenteert NIDA Den Haag haar partijprogramma.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief