VIDEO en foto’s: RTV Rijnmond bij nieuwjaarsreceptie NIDA!

Rotterdam, 28 januari 2018 | “We verbinden hemel en aarde, stad en natuur, talent en toekomst, rijk en arm en ik, jij en zij tot wij!” Samen in de wereldkeuken van Cuzina aan de Hollandse Tuin (IJsselmonde) besloten de leden o.a. het NIDA-partijprogramma ‘Maak één wereld van verschil!’. Tijdens het ALV werden de Haagse kandidaats-raadsleden voorgesteld en presenteerde de kersverse Jongerenafdeling haar ambitieuze plannen! Aansluitend op het ALV volgde een drukbezochte nieuwjaarsreceptie, met oa. spoken word! Ook RTV Rijnmond was erbij: http://bit.ly/2DK4WpF

 

*Houd de campagne-website in de gaten voor publicatie van het NIDA-partijprogramma 2018-2022.

Klik hier voor de beelden van het ALV en de nieuwjaarsreceptie op 14 januari, waar de wereldlijst van 50 Rotterdamse kandidaat-raadsleden werd gepresenteerd: http://www.nidarotterdam.nl/nieuwsberichten/nida-ledenvergadering-gaat-ervoor/#.WnhDTVSdV0I 

Check hieronder de foto’s van het ALV van 28 januari jl.!

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief