Wees erbij op 5 september: Duurzaam in je eigen stad

Rotterdam, 29 augustus 2017 | Met het (biologisch;) vlees van het offerfeest bij menigéén nog achter de kiezen, inspireren we op dinsdag 5 september elkaar in DUURZAAM leven en ondernemen in de grote stad.

Schermafbeelding 2017-08-30 om 10.39.47

Duurzame initiatieven als DeenTravellers, OnsVlees, BlueCity en ImpactHub delen met ons hun inspiratie en inzet voor een groene samenleving. Lobbyisten en milieuactivisten geven ons inzicht in de groene strijd voor en achter de schermen en de weerstand hiertegen vanuit de fossiele industrie. En we leren over maatschappelijk verantwoord ondernemen en islam. Dit alles met heerlijke soep en hapjes Uit Je Eigen Stad in de Stadsboerderij!

Toegang is gratis en voor iedereen!
Wel even aanmelden via info@nidarotterdam.nl

Dinsdag 5 september vanaf 18:30 uur @Stadsboerderij, Marconistraat 39, Rotterdam.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief