NIDA-rondleiding op het stadhuis!

Rotterdam, 2 juni 2017 | * Bericht van de Commissie Ledenwerving en -Activering*

Één van de doelen die het NIDA-bestuur zich heeft gesteld is om meer activiteiten te organiseren voor haar leden. Kennismaking met nieuwe, frisse leden is daar een belangrijk onderdeel van. Aldus vond op 4 april jl. de eerste kennismaking met (potentiële) nieuwe leden en enkele oud-gedienden plaats, waarvan hieronder een korte impressie!

Schermafbeelding 2017-06-02 om 11.58.15

Op het programma stond een rondleiding door het stadhuis en aansluitend een hapje eten en informele kennismaking bij het etablissement ‘Homie Food’ van NIDA-strijder van de maand Ibrahim Atmaca.

Helaas waren er op het laatste moment 3 afmeldingen, waaronder eigenaar van Homie Food: Ibrahim, die met een zware griep helaas verstek moest laten gaan, maar dat mocht het enthousiasme van de overige aanwezigen Ali Agayev, Sophia Neerdervoort, Marjan Blümer, Hicham Amziab en Asma Claassen niet temperen!

De rondleiding werd gegeven door Thomas, één van de bodes van het stadhuis. Halverwege sloot Nourdin el Ouali tussen de bedrijven door ook nog even aan in de pauze van de raad, waarna hij snel weer terugkeerde om zijn stem uit te brengen. Het hele gezelschap inclusief Nourdin vertrok vervolgens richting Homie Food om daar de kennismaking verder voort te zetten. De aanwezige klanten raakten geïnspireerd door onze aanwezigheid met als gevolg: in totaal 5 nieuwe inschrijvingen!

Alle aanwezigen waren erg te spreken over deze vorm van interactieve kennismaking en wij hebben dit dan ook in onze activiteitenplanning opgenomen. Hou deze dus in de gaten, zodat je je op tijd kunt aanmelden voor een rondleiding door het stadhuis of de Meet and Greet-bijeenkomsten!

Schermafbeelding 2017-06-02 om 11.50.31

Schermafbeelding 2017-06-02 om 11.50.53

Schermafbeelding 2017-06-02 om 11.51.10

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief