Nourdin El Ouali (NIDA) #IkSteunPalestina-conferentie

Rotterdam, 15 april 2017 | “Let me conclude with the following words. It belongs to my dream and conviction. That Jews, Christians and Muslims can live on the land together, but only as equal citizens before the law and not as inferiors under an illegal occupation and apartheid state.” Nourdin El Ouali (NIDA) 15 april 2017 op de 15th European-Palestinian Conference in De Doelen, Rotterdam! #IkSteunPalestina

Onder meer Al Jazeera schreef er een artikel over.

Gedoe om niets

Er was in aanloop naar de conferentie veel om te doen geweest. De organisatie van de conferentie werd vanuit rechts extreme/populistische hoek¬†relaties verweten met terreur. ‘Onterecht’, zo stelde burgemeester Aboutaleb aan de hand van rapporten van inlichtingen- en veiligheidsdiensten.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief