Van de Raad naar de Straat in december

nida-in-schiebroek-2

Rotterdam, 31 december 2016 | Ook in de koude decembermaand brengen diverse NIDA-strijders de raad naar de straat. Halverwege de raadsperiode 2014-2018 legt NIDA op deze manier verantwoording af op al die plekken waar we in aanloop naar de verkiezingen in 2014 campagne voerden. Zoals beloofd.

Een groep van trouwe en strijdbare vrijwilligers flyerden op verschillende plekken in de stad. Het Afrikaanderplein, de Middellandstraat, Hogeschool Rotterdam, de Markthal en Schiebroek. Van mooie gesprekken met mensen die NIDA amper kenden tot veel waardering van Rotterdammers die NIDA op de voet volgen. VPRO-Tegenlicht en Trouw liepen hier en daar mee om verslag te doen.

Alle vrijwilligers en leden van NIDA enorm bedankt voor de strijdlust! Samen bouwen we als NIDA aan de stad!

Je leest de inhoud van de folder hier

Meld je aan voor onze nieuwsbrief