Rouwen doen we samen

Terreur kent geen kleur diverse vlaggen

NIDA-raadslid Aydin Peksert sprak namens NIDA bij de manifestatie ‘Terreur kent geen kleur’ op zondag 27 maart voor het stadhuis van Rotterdam: “We zijn in al onze diversiteit slachtoffers van terreur en we moeten in het delen van ons leed niet selectief zijn. Dit leed is universeel en dat moeten we samen durven delen.”

Diverse organisaties in Rotterdam namen het initiatief in de organisatie van de bijeenkomst die uitliep in een optocht naar de wereldwijde vlaggenparade aan de Boompjeskade. Verschillende media deden verslag van de manifestatie. Demet-TV interviewde Aydin Peksert ter plekke.

In aanloop naar de manifestatie interviewde journalist Mark Hoogstad (Algemeen Dagblad) Aydin Peksert.

Na afloop van de manifestatie schreef het AD het volgende artikel.

2016-03-29 AD Die bom discrimineert niet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief