NIDA in debat met Leefbaar over weren imams Rotterdam

Leefbaar Rotterdam heeft naar aanleiding van de komst van de spreker Fadel Soliman een actualiteitenraad aangevraagd om hem te weren uit de stad en noemt de islamgeleerde een ‘haatsheikh’. Loco-burgemeester Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam) moest echter schoorvoetend toegeven dat Soliman geen haatsheik is. Nourdin El Ouali: “Hoogwerf voert een schadelijke clownsact op. Met haar verzinsels ontketent zij niet voor het eerst, een heksenjacht op de islam. Mevrouw Hoogwerf is misschien geen bekwame messenwerpster, maar wel een illusionist van het beste soort.”

Bekijk de compilatie van het debat hierover hieronder terug.

Naar aanleiding van het debat in de Rotterdamse Raad verscheen dit nieuwsbericht in het AD Rotterdams Dagblad.

Op zaterdag 3 oktober ging Nourdin El Ouali nog eens in debat met Tanya Hoogwerf bij WNL Zaterdag op NPO Radio 1. Beluister het fragment hier terug vanaf 54.20 t/m 1.06.20

Meld je aan voor onze nieuwsbrief