Young and United op bezoek bij NIDA

Niets verandert vanzelf. Samenwerking, rechtvaardigheidsgevoel en vastberadenheid zijn een bewezen recept voor verandering. Op 9 september 2015 waren daarom de jongeren van Young and United op werkbezoek bij de fractie van NIDA Rotterdam om in gesprek te gaan met Nourdin El Ouali en om te vieren dat de Tweede Kamer instemde met een verhoging van het jeugdloon!

De verhoging van het jeugdloon is een belangrijke stap in de goede richting, maar we zijn er nog lang niet! Tijdens het werkbezoek van Young and United spraken de jongeren met Nourdin o.a. over zijn visie op de huidige lonen, arbeids- en leeftijdsdiscriminatie en hoe NIDA kan bijdragen aan een positieve verandering. De verhoging van het jeugdloon is een goede zet, maar NIDA en Young and United zien liever dat het Kabinet het jeugdloon volledig afschaft, voor meer gelijkheid op de arbeidsmarkt. NIDA steunt de strijd voor afschaffing van het jeugdloon, jij toch ook?

Young-and-United-NIDA-Rotterdam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief