Vakantiekiekjes: dit deden de raadsleden tijdens het reces

Het zomerreces is officieel ten einde gekomen: van juli tot en met augustus was het rustig in het stadhuis en lag het werk even stil. Op de fractie werd daarentegen hard doorgewerkt en is o.a. nieuwe collega Mascha Meijer ingewerkt. De raads- en burgerleden hebben tijdens hun vakantie ook niet stil gezeten. Zij geven je allen een kijkje in hun vakantie.

Nourdin El Ouali: rondtrip door Marokko

Vakantie-Nourdin-El-Ouali
Nourdin: “Samen met mijn beste vriend heb ik een rondreis gemaakt door Marokko en hebben we steden aangedaan als Marrakech, Tanger en Tamasint. Marokko is zo mooi en divers: van luxe resorts als deze tot pittoreske en karakteristieke Marokkaanse dorpjes. Ik ben weer helemaal opgeladen en kan er flink tegenaan!”

Aydin Peksert: rondtrip door Europa

Vakantie-Aydin-Peksert
Aydin: “Voor het eerst sinds jaren heb ik van een lange vakantie kunnen genieten, dus daarom heb ik samen met mijn vrouw een roadtrip door Europa gemaakt. Deze foto is genomen in Budapest: een stad waarvan ik bij voorbaat niet had gedacht dat het zo ontzettend mooi zou zijn. Aanrader!”

Bas van Noppen: rondtrip door Turkije

Vakantie-Bas-van-Noppen
Bas: “Als onderdeel van hun opvoeding hebben we deze vakantie met de kinderen een trip van bijna 3000 kilometer door Turkije gemaakt. Stukken geschiedenis en levende cultuur hebben een beeld gegeven van een deel van hun afkomst. Maar ook de Schepping van Allah is ongelofelijk mooi in Turkije. Op de foto een surreële wandeling op een van de grootste zoutmeren van de wereld. Het zout is zó wit dat je nauwelijks je ogen open kan houden. Na flink zwoegen hebben we ook nog zo’n twintig kilo natuurlijk zout uitgehakt mee naar huis kunnen nemen!”

Abdelhafid Bouzidi: toerist in eigen stad

Vakantie-Abdelhafid-Bouzidi
Abdelhafid: “Deze zomer bestond voor mij voornamelijk uit klussen in en rond het huis. Toch heb ik een goede vakantie gehad. Ik ben een klein weekje naar Turkije geweest en ben de resterende tijd toerist in eigen stad geweest. Rotterdam blijft tenslotte een van de de mooiste steden!”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief