NIDA in de prijzen

Het volk heeft gekozen: Nourdin El Ouali is de beste politicus van Rotterdam. Met 837 van de 1255 stemmen steekt hij er met kop en schouders bovenuit. Hugo de Jonge (CDA) en Ronald Buijt (Leefbaar Rotterdam) volgen op de tweede en derde plaats. De eretitel gaat naar wethouder Hugo de Jonge. De vakjury, bestaande uit Job Halkes (Metro), Mark Hoogstad (AD Rotterdams Dagblad), Justus Cooiman (RTV Rijnmond) en John Bijl van het Periklesinstituut hebben hem verkozen tot beste politicus van het Rotterdam.

Verkiezingspoll-Beste-politicus-van-Rotterdam
Een tussentijdse poll-uitslag. De uiteindelijke telling is 837 stemmen voor Nourdin El Ouali, politiek leider NIDA Rotterdam.

NIDA is trots met de nominatie van politiek leider Nourdin El Ouali. Met slechts zes maanden in de gemeenteraad vormt deze nominatie een mooie erkenning voor NIDA en El Ouali binnen de lokale gemeentepolitiek. Zo sprak de jury bewondering uit voor het vermogen van El Ouali om grote groepen aan te spreken. “Hij wist nieuwe kiezers, die tot voor kort bijna letterlijk met de rug naar de Cooslingel stonden, naar de stembus te halen.”

Naast deze nominatie is Nourdin El Ouali tijdens het TANS Gala ook in de prijzen gevallen. Daar won hij de ‘Leadership’ Talent Award. El Ouali over deze overwinning: “Dank lieve mensen, voor de steun en waardering die ik heb mogen ontvangen. Dankzij jullie heb ik de Tans Leadership Award in ontvangst mogen nemen. Ik ben een dankbaar mens, omringd door mooie mensen!”

Namens NIDA willen wij alle stemmers nogmaals bedanken voor hun inzet en voor hun stem op Nourdin.

Nourdin-El-Ouali-DRAAD-Arminiuskerk

NIDA-Rotterdam-DRAAD-Arminiuskerk

Aydin-Abdelhafid-Nurullah-Nourdin-NIDA-Rotterdam

Nourdin-El-Ouali-Jeroen-Schilder-NIDA-Rotterdam

De verkiezing is een initiatief van de Rotterdamse politieke pers en het Periklesinstituut en wordt mede mogelijk gemaakt door de raadsgriffie van de gemeente Rotterdam.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief