Nourdin El Ouali wint TANS ‘Leadership’ Talent Award

Vandaag is het zover: het TANS Gala vindt plaats in de Stadsschouwburg Amsterdam. TANS is een landelijk platform en een netwerkorganisatie voor multicultureel talent. NIDA is twee keer genomineerd voor de jaarlijkse TANS-award. Nourdin El Ouali, politiek leider NIDA, is genomineerd in de categorie Leadership en Abdelkarim El-Fassi, regisseur NIDA-campagnevideo, in de categorie Art and Culture.

Nourdin-El-Ouali-Abdelkarim-El-Fassi-TANS

GEWONNEN!

Met trots maken wij bekend dat zowel Nourdin El Ouali als Abdelkarim El-Fassi hebben gewonnen binnen de categorie├źn waarin zij zijn genomineerd. NIDA bedankt iedereen die heeft gestemd om deze winst mogelijk te maken. Zonder jullie was dit niet gelukt.

Nourdin-El-Ouali-TANS

Nourdin-El-Ouali-TANS-Leadership

Nourdin-El-Ouali-TANS-Leadership-Award

Meld je aan voor onze nieuwsbrief