VIDEO: Cemil Yilmaz (NIDA Den Haag) in het hol van de Leeuw! #NederlandseLeeuw

Rotterdam, 21 januari 2018| Cemil Yilmaz, lijsttrekker NIDA Den Haag, sprak gisteren voor 2000 mensen bij de nationalistische brainstorm De Nederlandse Leeuw. Cemil nodigde zichzelf uit en eiste een plek op het podium ‘in het hol van de Leeuw’. Waarom? 

Cemil: “Mijn antwoord is simpel: de tijden van het debat niet aan (willen) gaan zijn voorbij. Conservatisme, nationalisme, rechtspopulisme, extreem-rechts, het is een realiteit en mainstream geworden met landelijke partijen als PVV, FvD, VVD, CDA, SGP en de ruk naar rechts van het politieke spectrum. Ik pleit voor een debat tussen andersdenkenden i.p.v. enkel gelijkdenkenden. We moeten spiegels voorhouden en alternatieven bieden. Op deze manier kunnen we het vertrouwen, geloof en de harten van vele medeburgers winnen, want inclusie is ook het insluiten van hen met een totaal andere visie en overtuiging.”

Check het filmpje hieronder! Cemil in debat met o.a. Sam van Rooy, Teun Voeten, Sid Lukassen, Joost Niemoller, Paul Jansen, Geerten Waling, Diederik van Dijk (SGP), Machiel de Graaf (PVV) en Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam).

Meld je aan voor onze nieuwsbrief