AD: “Nida: ‘Meedoen Denk is oliedom en teleurstellend'”

Rotterdam, 15 december 2017 | NIDA reageerde teleurgesteld op de komst van DENK in Rotterdam. Omwille van een sociale, duurzame en inclusieve toekomst van Rotterdam, die niet gebaat is bij deze versnippering, hadden NIDA en DENK de afspraak gemaakt niet in dezelfde steden mee te doen: ,,We hebben weken, maanden achter de schermen gepraat om tot een samenwerking te komen.’’

De NIDA-leden hebben omwille van de verantwoording en transparantie vanuit de partijvoorzitter en politiek leider een uitgebreide toelichting ontvangen op hoe het proces is verlopen.

We dienen goed te beseffen dat partijen als NIDA, DENK of een Ubuntu Connected Front in Rotterdam elkaars vijanden niet zijn. Waak voor verdeel en heers tactieken. Werk met iedereen samen op de overeenkomsten. Leer van verschillen. Het gaat om de toekomst van Rotterdam. Buig het negatieve om naar het positieve. Dit moeten we samen doen. Met iedereen. Blijf kritisch naar elkaar waar nodig, constructief waar mogelijk en altijd optimistisch!

Check hier het radio-interview in de NieuwsBV met Nourdin over de aankondiging van Denk om deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam!

Vóór verbinding! Vóór Rotterdam!

Een reminder op deze laatste vrijdag van 2017: Partijen als NIDA, DENK of een Ubuntu Connected Front in Rotterdam zijn elkaars vijanden niet. Waak voor verdeel en heers tactieken. Werk met iedereen samen op de overeenkomsten. Leer van verschillen. Het gaat om de toekomst van Rotterdam. Buig het negatieve om naar het positieve. Dit moeten we samen doen. Met iedereen. Blijf kritisch naar elkaar waar nodig, constructief waar mogelijk en altijd optimistisch!

Geplaatst door NIDA op Vrijdag 29 december 2017

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief