In Rotterdam tot en mét de dood?! Vul nu de enquête in

Rotterdam, 7 december 2017 | Waar wil jij begraven worden als je komt te overlijden? Tot en mét de dood in Rotterdam?!

In de weekendeditie van NRC: Op de vraag of de islamitische begraafplaats in Almere geen optie is, antwoordt Aydin Peksert lachend: „Ik denk dat je vanuit Rotterdam nog sneller in Istanbul bent dan in Almere.”

Zie hieronder de video!

Sommige moslims willen graag in Rotterdam begraven worden, maar het ontbreekt nog aan een islamitische begraafplaats (met bijv. eeuwige grafrust). SPIORPvdA Rotterdam en NIDA zetten zich hiervoor in. Ben jij moslim? Vul dan nu de enquete in (1 min): https://goo.gl/forms/1sgqTsx7cTHo51Ki2

Aydin Peksert bij RTV Rijnmond: “Met name de generatie moslims die in Rotterdam is geboren en getogen, wil steeds vaker ook in Rotterdam begraven worden. ‘Tot en mét de dood in Rotterdam’, zeggen ze dan.”

Zie de link hieronder voor het hele artikel!

https://www.rijnmond.nl/nieuws/162244/Hoeveel-Rotterdamse-moslims-willen-eigen-begraafplaats 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief