Movie-iftar van Zouka & NIDA: Al Risalah

Rotterdam, 20 juni 2017 | Wie is er niet mee opgegroeid. De filmklassieker Al Risalah. Dé Ramadan film bij uitstek. Al Risalah (De Boodschap) vertelt het verhaal van de Profeet Mohammed (vzmh) en het ontstaan van de islam. Regisseur Moustapha Akkad besloot van deze film twee versies te maken, een Arabisch en Engelstalige (The Message), omdat hij de film ook toegankelijk wilde maken voor niet-moslims. 

Van een visioen in de grot Hira in Mekka. Tot Lantaren Venster aan de Maas. Geïnspireerd door hun offers, bijdrage en impact… Samen geven we de boodschap door. In woorden en daden.

De movie iftar is een initiatief van Zouka Media en NIDA. 

We kijken terug op een prachtige avond. Een impressie van de avond met beelden van bezoekers. Ook het Ramadan Journaal (NTR) maakte er een item (uitzending van 24  juni 2017, vanaf 8:50 min).  Dank voor jullie komst, support en energie!

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief