Doneer een taart: Omdat we geloven in delen!

Rotterdam, 18 juni 2017 | We weten het allemaal, dit is de maand Ramadan en die komt met Eid el Fitr tot een feestelijke en vreugdevolle voltooiing. Een feest waarin we onszelf en onze gezinnen graag verwennen met veel lekkers. Dit is echter niet voor alle gezinnen een vanzelfsprekendheid. Sommige gezinnen slagen er met moeite in om alle eindjes aan elkaar te knopen en houden nauwelijks geld over aan het einde van de maand. Zij zijn voor hun wekelijkse boodschappen voor een groot deel afhankelijk van de Islamitische Voedselbank.

Vanuit dit inzicht is Alia Azzouzi (Espresso Dates) 4 jaar geleden begonnen met een Eid-taart inzamelactie. Dit jaar bundelen NIDA en Espresso dates de krachten en werken we samen naar een mooi doel. Het doel? Heel simpel, een lekkere en feestelijke taart voor de 250 gezinnen van de voedselbank (ter waarde van 10 euro per taart).

Schermafbeelding 2017-06-23 om 12.36.47

** Update: Uiteindelijk is er meer dan 5000 euro voor de Taarten-Actie verzameld! Meer dan het dubbele!

Het was ons doel om binnen drie dagen 2500 euro in te zamelen voor de islamitische voedselbank. 250 taarten voor alle 250 gezinnen met ‘eid/feest. Het resultaat is nu dus méér dan het dubbele!

Van de extra opbrengst worden cadeaus gekocht voor de kinderen in het AZC in Rotterdam!

Feest vieren we samen! Godzijdank!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief