Wil jij inspreken over de Begroting 2017?

Op vrijdag 30 september presenteerden de Burgemeester en Wethouders de Begroting 2017 op de begrotingswebsite www.begroting.rotterdam.nl. Wil jij reageren, jouw zorgen of bezwaren uiten en ideeën meegeven aan de raadsleden die ze kunnen gebruiken tijdens de behandeling van de begroting in raadscommissies en gemeenteraad? Op woensdag 12 oktober vanaf 16.00 uur kunnen burgers, instellingen en gebiedscommissies inspreken over de begroting. Je kunt je hiervoor tot maandag 10 oktober 12.00 uur per mail aanmelden via info@griffie.rotterdam.nl.

Zie voor meer informatie over het inspreekmoment www.rotterdam.nl/inspreekmomentbegroting2017.

In juli 2016 besloot de raad over de kaders voor de begroting 2017. Zie onderstaande video voor een impressie van de bespreking toen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief