Volkskrant: Marokkaans-Nederlandse heteroseksuelen steunen lhbt’ers in eigen kring

In de Volkskrant van 30 juli 2016: een special over LHBT’ers binnen culturele minderheden . Nourdin El Ouali ligt het standpunt van NIDA over discriminatie van LHBT-ers toe:

“Wie denkt het recht te hebben om lhbt’ers te discrimineren of uit te sluiten, heeft het mis. Wij zijn allen gelijkwaardig en vormen een eenheid in al onze diversiteit. Het is van belang dat minderheden zich niet tegen elkaar uit laten spelen door de gevestigde orde. Wat je opvattingen ook zijn, ook over elkaar: we moeten principieel zijn in ons gemeenschappelijk verzet tegen uitsluiting en marginalisering. Racisme, islamofobie, homofobie, anti-semitisme en seksisme zijn allemaal kinderen van angst en haat. Wij willen de strijd hiertegen consequent, resoluut en solidair voeren.” 

2016-30-07-vk-marokkaans-nederlandse-heteroseksuelen-steunen-lhbters-in-eigen-kring

Meld je aan voor onze nieuwsbrief