Gesloten: Vacature fractiemedewerker NIDA Rotterdam (HBO/WO)

VACATURE GESLOTEN.

We hebben iemand gevonden die met zijn motivatie, kennis en ervaring goed aansluit bij de fractiemedewerker die NIDA Rotterdam in deze fase nodig heeft.

Attentie hier volgt een roeping!

De gemeenteraadsfractie van NIDA Rotterdam zal per 1 september 2015 haar team versterken met een nieuwe fractiemedewerker! Het gaat om een HBO/WO-functie van 32/36-uur, salaris marktconform afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring, voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging. Voel jij je geroepen?

Wie, wat, waar, ik?!

Op inhoudelijk, communicatief en organisatorisch vlak volg en beïnvloed je vanuit de fractie de Rotterdamse politiek, het beleid en de maatschappij. Binnen de dynamiek van het stadhuis werk je voor een jonge politieke partij met Rotterdams DNA en een islamitische inspiratie. Deze uitdaging vergt idealisme, energie, politiek bewustzijn, assertiviteit, initiatief, zelfstandigheid, nauwkeurigheid, creativiteit, flexibiliteit, samenwerking en doorzettingsvermogen.

Inhoudelijk?!

  • Je analyseert relevante ontwikkelingen in de politiek, wetenschap, overheid en media over uiteenlopende maatschappelijke thema’s. Affiniteit of (werk)ervaring met zorg,economie, financiën is een pré.
  • Je adviseert de raads- en burgerleden en je schrijft (mee aan) raadsbijdragen, opinieartikelen, schriftelijke vragen, beleidsvoorstellen en moties.

Communicatief?!

  • Je voert interne communicatie binnen de fractie en onderhoudt de communicatie met andere politieke partijen, de griffie, maatschappelijke organisaties en betrokken burgers (bezoek, telefoon en mail).
  • Daarbij schrijf je persberichten voor journalisten en nieuwsberichten voor sociale media, de website, NIDA-nieuwsbrief en structurele campagnes (ervaring met Photoshop en Moviemaker o.i.d. is een pré).

Organisatorisch?!

  • Je bereidt de fractie- en gemeenteraadsvergaderingen voor en beheert de (termijn-)agenda’s en administratie.
  • Je helpt mee in de organisatie van partijbijeenkomsten, maatschappelijke debatten en publieke acties.

Voel jij je geroepen?!

Stuur voor 15 juli 2015 een email met je motivatie en Curriculum Vitae naar info@nidarotterdam.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 010-26 73840.

Schermafbeelding 2015-06-11 om 16.02.52

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief