Terugblik: Algemene Ledenvergadering

De eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) van NIDA is een feit! Met een opkomst van meer dan de helft van de leden kijkt het bestuur van NIDA terug naar een zeer geslaagde eerste ALV.

Op de ALV hadden het bestuur en de leden de gelegenheid om over de verschillende agendapunten een goede discussie met elkaar aan te gaan. Het bestuur is erg blij met de idee├źn van de leden ten aanzien van de inrichting van bepaalde toekomstplannen van NIDA en ook met het feit dat een aantal leden hebben aangegeven een nog actievere bijdrage aan de partij te willen leveren.

Benoeming nieuwe bestuursleden

Ook heeft het bestuur met veel enthousiasme en vertrouwen twee nieuwe bestuursleden voorgedragen aan de leden en zijn deze bestuursleden vervolgens ook benoemd. Met deze versterking van het bestuur zullen wij nog beter in staat zijn om te werken aan de bouw van NIDA en toe te werken naar een eerstvolgende ALV.

Wij hopen een ieder van jullie dan te mogen verwelkomen, dus graag tot dan.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief